preskoči na sadržaj
Vijesti

Ljetna škola u Sisku - projekt DARoviti u fokusu


Sudjelovali smo na Ljetnoj školi u Sisku za pedeset odgojno-obrazovnih radnika u sklopu projekta Daroviti u fokusu
S ponosom želimo podijeliti sjajne vijesti o nedavno završenoj Ljetnoj školi u Sisku koja je okupila pedeset predanih odgojno-obrazovnih radnika iz pet različitih škola i četiri županije.
Ovogodišnja Ljetna škola predstavljala je pravu priliku za nadahnutu razmjenu znanja i iskustava i različitih nastavnih strategija koje primjenjuju u radu s učenicima.
Tijekom ovog intenzivnog programa, polaznici su se upustili u teme koje su ključne za daljnji razvoj obrazovnog sustava i uspješan rad s učenicima. Poseban fokus bio je na:
[🔍] Identifikacija i rad s darovitim učenicima: Osvježili smo svoja znanja i vještine kako bismo bolje prepoznali i podržali talentirane mlade umove. Rad s darovitim učenicima iziskuje poseban pristup, a polaznici su stekli dublje razumijevanje kako ih motivirati i potaknuti na postizanje najboljih rezultata.
[🚀] Poduzetništvo i aktivno građanstvo: Suočavajući se s izazovima 21. stoljeća, važno je poticati poduzetnički duh i aktivno građanstvo među učenicima. Kroz dinamične rasprave i praktične vježbe, sudionici su otkrili nove načine kako potaknuti inovativnost i kritičko razmišljanje među mladima.
[🔄] Razmjena iskustva:
Ljetna škola omogućila je dragocjenu priliku za međusobnu razmjenu iskustava među odgojno-obrazovnim radnicima iz različitih škola. Kroz panel rasprave, radionice i neformalna druženja, polaznici su zajedno gradili bogatstvo ideja i pristupa koji će obogatiti njihov rad u školskim učionicama.
[🌿] Posjet Parku prirode Lonjsko polje: Ne samo da smo se posvetili edukaciji, već smo i istražili lokalnu zajednicu kako bismo bolje razumjeli okolinu u kojoj djelujemo. Posjet Parku prirode Lonjsko polje pružio nam je uvid u prirodne resurse i kulturnu baštinu Sisačko - moslavačke županije te nas potaknuo na promišljanje o ekološkoj svijesti i održivosti.
Ova Ljetna škola predstavljala je istinsku suradnju i doprinos obrazovnoj zajednici. Zahvaljujemo svim kolegama na njihovom angažmanu i entuzijazmu te se radujemo daljnjem rastu i razvoju našeg obrazovnog sustava.
Sretni smo što smo bili dio ove inspirativne petodnevne edukacije! [🌟] [📚] [🌍]
#LjetnaŠkolaSisak #Obrazovanje #Daroviti
Projekt se financira iz EGP financijskog mehanizma za razdoblje od 2014. do 2021.
https://www.facebook.com/photo?fbid=690158729799444&set=pcb.690159076466076

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nikolina Malnar   datum: 30. 8. 2023.

HIMNA ŠKOLE

Vukovar 1991. - 2024.


Marijagorički cvrkut


Dokumenti škole

Termini informacija

Preporuke

 

„ŠeR - Školski e-Rudnik“. Riječ je o jedinstvenoj aplikaciji preko koje će zainteresirana javnost imati pristup određenome setu statističkih podataka iz e-Matice o svim školama u Hrvatskoj. Ova aplikacija veliki je korak prema digitalizaciji i dodatnom otvaranju Ministarstva znanosti i obrazovanja zainteresiranoj javnosti.

https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiZWE3YTE4OWQtOWJmNC00OTJmLWE2MjktYTQ5MWJlNDNlZDQ0IiwidCI6IjJjMTFjYmNjLWI3NjEtNDVkYi1hOWY1LTRhYzc3ZTk0ZTFkNCIsImMiOjh9


Kalendar
« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Tražilica

Anketa
Jeste li zaljubljeni?
Korisni linkovi
Korisni programi
 • Acrobat Reader
 • WinRAR
 • Antivirus
 • VLC

Korisni download lin...
 • download
 • Sjedi5

preskoči na navigaciju