preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ante Kovačića - Marija Gorica

Login
Termini informacija

Termini informacija za roditelje

Kalendar
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Anketa
Jeste li zaljubljeni?



Preporuke

 





„ŠeR - Školski e-Rudnik“. Riječ je o jedinstvenoj aplikaciji preko koje će zainteresirana javnost imati pristup određenome setu statističkih podataka iz e-Matice o svim školama u Hrvatskoj. Ova aplikacija veliki je korak prema digitalizaciji i dodatnom otvaranju Ministarstva znanosti i obrazovanja zainteresiranoj javnosti.

https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiZWE3YTE4OWQtOWJmNC00OTJmLWE2MjktYTQ5MWJlNDNlZDQ0IiwidCI6IjJjMTFjYmNjLWI3NjEtNDVkYi1hOWY1LTRhYzc3ZTk0ZTFkNCIsImMiOjh9

Korisni linkovi
Korisni programi
Korisni download lin...
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dan škole
Autor: Administrator , 6. 6. 2021.

Dragi učenici, učitelji i djelatnici škole!

Poštovani roditelji i mještani!

Poseban dan za svaku školu je proslava njezinoga dana. Ove godine Osnovna škola Ante Kovačića u Mariji Gorici s ponosom obilježava sto šezdeset sedam godina od svojega osnutka i četrnaest godina od osamostaljenja. 
Uz naš Dan škole koji obilježavamo 6. lipnja, na dan rođenja našega najslavnijega učenika, hrvatskoga književnika Ante Kovačića, predstavljamo vam virtualnu šetnju učionicama i hodnicima naše škole te zavičajem u kojem živimo i radimo. Nadamo se da će vam se svidjeti isječci o našem životu i radu u ovoj neobičnoj i po mnogočemu specifičnoj školskoj godini.

Našim četrdesetominutnim virtualnim ulaskom u marijagoričku školu, kada već onaj stvarni, radi epidemioloških mjera, nije bio moguć cijele ove nastavne godine, predstavljamo vam djelić svojih aktivnosti i postignuća. 
Prisjetili smo se uspomena na povijest koja nas određuje u našim planovima za budućnost te zajedničkom osmišljavanju i stvaranju poticajnog okruženja za učenje i igru.
Promjene u životu škole nastale pandemijom i razornim potresima nametnule su nam potrebu za jačim međusobnim povezivanjem, razumijevanjem i podrškom.
Obrazovanje, odgoj i kultura, čije se stjecište zove škola, nalažu nam zahvalnost prema svima koji su svoj život posvetili školi, zavičaju i domovini i obvezuju na nastavak suradnje, jačanje tolerancije i obilje stvaralaštva!

Sretan nam Dan škole!

Vaša ravnateljica Jasna Horvat

 

heart VIRTUALNU ŠKOLSKU PRIREDBU POGLEDAJTE NA

OVOJ POVEZNICI heart






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju