preskoči na sadržaj
eSpomenica
Spomenica škole je trajni dokument u kojemu škola vodi zapise o važnim događajima (Zakon o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi,članak 138.). To je dokument koji se nadopunjuje iz godine u godinu dok škola postoji.
Mi smo našu spomenicu kreirali u elektroničkom obliku (Pravilnik o sadržaju i obliku svjedodžbi i drugih javnih isprava te pedagoškoj dokumentaciji i evidenciji u školskim ustanovama, članak 20., stavak 4.).
Tim za izradu spomenice škole (ravnateljica, učitelj informatike, učiteljica hrvatskog jezika, pedagoginja i knjižničarka) trudio se prikazati gotovo sve aktivnosti koje su se odvijale tijekom školske godine, a unesene su i neke školske zanimljivosti i događaji koje želimo trajno pamtiti.
Naša prva e-spomenica za školsku godinu 2018./2019. dostupna je u Arhivi škole sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. 
 
 
Nova e-spomenica za školsku godinu 2019./2020. je gotova i dostupna  u Arhivi škole sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. 
Nova e-spomenica za školsku godinu 2020./2021. je gotova i dostupna  u Arhivi škole sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.