preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ante Kovačića - Marija Gorica

Login
Termini informacija

Termini informacija za roditelje

Kalendar
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Anketa
Jeste li zaljubljeni?Preporuke

 

„ŠeR - Školski e-Rudnik“. Riječ je o jedinstvenoj aplikaciji preko koje će zainteresirana javnost imati pristup određenome setu statističkih podataka iz e-Matice o svim školama u Hrvatskoj. Ova aplikacija veliki je korak prema digitalizaciji i dodatnom otvaranju Ministarstva znanosti i obrazovanja zainteresiranoj javnosti.

https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiZWE3YTE4OWQtOWJmNC00OTJmLWE2MjktYTQ5MWJlNDNlZDQ0IiwidCI6IjJjMTFjYmNjLWI3NjEtNDVkYi1hOWY1LTRhYzc3ZTk0ZTFkNCIsImMiOjh9

Korisni linkovi
Korisni programi
Korisni download lin...
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Suradnja s GRADSKIM DRUŠTVOM CRVENOG KRIŽA ZAPREŠIĆ - Platforma za sigurnije i dobro pripremljene škole i vrtiće
Autor: Nikolina Malnar, 28. 4. 2021.

 

Gradsko društvo crvenog križa Zaprešić kao partner zajedno s Hrvatskim Crvenim križem  provodi projekt Sigurnije škole i vrtići u sklopu kojeg je razvijena online platforma koja nudi različite edukativne materijale, aktivnosti i alate. Platforma je lako dostupan i koristan internetski alat s edukativnim materijalima i konkretnih aktivnostima koje odgojitelji, učitelji, nastavnici, stručni suradnici, volonteri i djelatnici društva Crvenog križa mogu koristiti i realizirati u svakodnevnom radu, a nalazi se na Sigurnija djeca | HCKhttps://sigurnija-djeca.hck.hr.

U svrhu poticanja suradnje sa školama i vrtićima s područja  djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Zaprešić te poticanja škola i vrtića na ostvarivanje prava na oznaku „Sigurna škola“ i „Siguran vrtić“ uslijed provedbe aktivnosti dostupnih na platformi, Gradsko društvo Crvenog križa Zaprešić nam je dodijelilo šest kompleta prve pomoći i informativnog letka o projektu Sigurnije škole i vrtići. Kompleti prve pomoći namijenjeni su i našim školskim  ekipama koje sudjeluju u natjecanjima iz prve pomoći. 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju